Coaliția Națională „Viața fără Violență” Centrul de Justiție Familială al Poliției

Coaliția Națională „Viața fără Violență” Centrul de Justiție Familială al Poliției

În lumina importanței eforturilor de combatere a violenței în familie, semnarea unui acord de colaborare cu Coaliția Națională ,,Viața fără Violență”, reprezintă un moment crucial pentru consolidarea inițiativelor noastre.
Prioritățile cheie ale acestui acord vizează:
1. Cooperare și Coordonare;
2. Asistență și Suport Victimelor;
3. Sensibilizare și Educație;
4. Intervenție Promptă și Eficientă;
5. Monitorizare și Evaluare.
Prin angajamentul comun față de aceste priorități, ne propunem să consolidăm eforturile noastre în combaterea violenței în familie și să oferim un mediu sigur și protejat pentru toți membrii comunității noastre.

Colaborarea între Direcția de Poliție a municipiului Chișinău și Coaliția Națională „Viața fără Violență” reprezintă un pas semnificativ în sensul prevenirii și combaterii violenței în societate.
Prin această alianță se deschide calea către oferirea unui sprijin eficient pentru victimele acestui tip de infracțiuni.
Împreună putem crea un mediu mai sigur și mai protejat pentru toți locuitorii municipiului Chișinău, construind astfel o comunitate mai sănătoasă și mai empatică.
Această colaborare demonstrează angajamentul instituțiilor și organizațiilor din Moldova în promovarea unei culturi a non-violenței și a respectului reciproc.